حلقه واسط میان «صنعت» و «دانشگاه» شکل نگرفته یا کلیشهای است.* عرضه و تقاضا در زمینه نیازهای صنایع و تولیدات دانشگاهی متعادل نیست
دراین رابطه، محمد یونسی استاد دانشگاه، نیز معتقد است که امروزه در اقتصاد های دانشمحور، دانشگاه، صنعت و دولت سه رکن اساسی نظام نوآوری شناخته شدهاند که هر کدام نقش و وظیفهای خاص بر عهده دارند.
ویافزود: دانشگاه و صنعت با هم نقش مهمی در ایجاد و حفظ مزیتهای رقابتی دارند، ایجاد و برقراری ارتباط بین دانشگاه و نهادهای صنعتی موجب خلق ارزشبرای ذینفعان میشود.
یونسی همچنین معتقد است که باید تولیدات علمی دانشگاه آزاد به ثروت تبدیل شده و برای صنایع خلق ارزش کند.
ایناستاد دانشگاه تصریح کرد که اساتید بسیار برجسته و مطرحی در حوزههای مارکتینگ وجود دارند که با حمایت دانشگاهها میتوانند خلاء به وجود آمده در زمینه ارتباط صنعت و دانشگاه را به خوبی پر کنند.
مصاحبه فارس با دکتر یونسی
یونسی: درارتباط صنعت و دانشگاه، تولید کالای ایرانی با دانش تولید شده و جلوگیری از خروج ارز، بدون شک مسئله تجاریسازی علم و فناوری توسط دانشگاهیان اعم از اساتید و دانشجویان را با ضرورتی دوچندان مطرح میکند؛ البته این موضوع باید از زوایای مختلف مورد بحث آکادمیک قرار گرفته و نتیجه آن به منظور بهره وری در زمینههای اقتصادی به صورت مستند و شفاف در اختیار فعالان این عرصه قرار گیرد.
در سالهای گذشته به دلیل نبود قوانین متناسب با تغییرات تکنولوژی و کسب و کارهای متناسب با آن شاهد عقبماندگیهایی بودیم که در نهایت منجر به تأخیر در تجاریسازی ایدههای ناب در کشور شده است.
LINK: